tesla-logo-png-27

#aszfaltkiraly

TESLA S P100D RAVEN

VILLÁMGYORS, 0 KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁSSAL!

Válaszd a Tesla Model S P100D Ravent és tapasztald meg az elektromos autózás csúcsát! A “Raven” változat nem csak a lenyűgöző gyorsulásával ejt ámulatba, de a zéró kibocsátásának köszönhetően zöld választás is. Tudd meg, milyen érzés az, amikor a technológia és a környezettudatosság találkozásából született járgánnyal suhansz az utakon.

amit tudnod kell az autóról

specifikációik

Top Speed

320 km/h

Gyorsulás

2,5 mp / 100 km/h

Teljesítmény

795 LE

vezetési opciók

Találkozási pontok:

Fót Supercharger 

Maglód Dechatlon 

Szigetszentmiklós Supercharger 

Törökbálint Supercharger

Élményvezetés
30 perc

Ár: 29,900 Ft

Élményvezetés
60 perc

Ár: 44,900 Ft

Élményvezetés
90 perc

Ár: 69,900 Ft

BÉRLÉS FELTÉTELEI

Betöltött 28. életév és 8 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Tesla Model S Raven esetében minden alkalommal szükséges 500.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.

ÉLMÉNYVEZETÉS FELTÉTELEI

Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Tesla Model S Raven Élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Bankkártyás fizetés lehetséges. Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen!

érdeklődj az autó iránt az űrlap kitöltésével.

Scroll to Top