Üdvözöljük a
supercars-drive világában!

MISSZIÓNK

A Supercars-Drive 2019-ben alakult, egy közös szenvedéllyel: a sebesség és a prémium autók megszállottságával.

A mindennapi élet forgatagában talán Te is gyakran ábrándozol arról, milyen lenne vezetni a világ legkülönlegesebb autóit. A Supercars-Drive-val azt a lehetőséget kívántuk megteremteni mindenkinek, hogy a hétköznapokból kiszakadva, akár csak egy rövid időre is, de átélhessen egy felejthetetlen élményt.

FŐ MOTIVÁCIÓNK

Minden, amit csinálunk, az ügyfeleink elégedettsége körül forog. Büszkék vagyunk arra, hogy a legkiválóbb autókat kínáljuk, így váltva valóra ügyfeleink gyermekkori álmait. A biztonság mindennél fontosabb számunkra, ezért szakértői csapatunk gondosan felkészíti az autókat, és mindig rendelkezésre áll, hogy tanácsokkal lássa el a vezetőket.

Amikor a Supercars-Drive mellett döntesz, nem csak egy autót bérelsz. Egy élményt, egy kalandot, egy emléket, amit sosem fogsz elfelejteni!

A SUPERCARS-DRIVE HITVALLÁSA

Hiszünk abban, hogy a kiváló minőségű szolgáltatás nem csak a kiváló autókból áll. Az a figyelem, amit az ügyfeleknek szentelünk, a kis extrák, a készséges ügyfélszolgálat mind hozzájárul ahhoz, hogy a Supercars-Drive a legjobb választás legyen azok számára, akik nem mindennapi vezetési élményt keresnek.

Gyere, és légy részese ennek az izgalmas utazásnak velünk. Várunk szeretettel!

Scroll to Top