tesla-logo-png-27

#aszfaltkiraly

TESLA MODEL 3 LONG RANGE

MÉRNÖKI CSODA: A TESLA MODEL 3

A Tesla Model 3 nem csak egy autó, hanem az elektromos járművek forradalmának csúcspontja. A gyorsulásában lenyűgöző, a hatótávja hosszú, és a technológiája úttörő – nem véletlenül vált az elektromos sportautók mintapéldányává. Vezesd a jövőt és tapasztald meg a zéró emissziós luxust a Tesla Model 3 kormánya mögött!

amit tudnod kell az autóról

specifikációik

Top Speed

320 km/h

Gyorsulás

2 mp / 100 km/h

Teljesítmény

1000+ LE

vezetési opciók

Találkozási pontok:

Fót Supercharger 

Maglód Dechatlon 

Szigetszentmiklós Supercharger 

Törökbálint Supercharger

Élményvezetés
30 perc

Ár: 29,900 Ft

Élményvezetés
60 perc

Ár: 44,900 Ft

Élményvezetés
90 perc

Ár: 69,900 Ft

BÉRLÉS FELTÉTELEI

Betöltött 28. életév és 8 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Tesla Model 3 Long Range esetében minden alkalommal szükséges 500.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.

ÉLMÉNYVEZETÉS FELTÉTELEI

Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen!

érdeklődj az autó iránt az űrlap kitöltésével.

Scroll to Top