SUPERCARS-DRIVE TÚRA

Minden autórajongó álma, hogy igazi szuperautókat vezessen lenyűgöző tájakon. Most itt a lehetőség, hogy ezt valóra váltsd a SUPERCAR-Drive Túra keretében!

Képzeld el, hogy Szentendréről indulva egy kivételes konvoj része vagy: 5-15 mesés autó (javasolnám részletezni a kategóriákat vagy autókat), egy vezető autó és egy követő autó segítségével, garantált biztonságban.

  • Indulás a szentendrei parkolóból a Dunakanyar körúton, majd a 11-es úton, ami elvezet a túra első állomásához a Visegrádi Bobpályához, ahol a sebesség szerelmesei egy adrenalinbombával örvendeztethetik magukat: bobozással!
  • Ezt követi egy finom ebéd a Don Vito étteremben, ahol a gasztronómia rajongói is igazán a helyükön érezhetik magukat.
  • Utána folytatjuk az utunkat Esztergom irányába. Itt ajánljuk a lenyűgöző Bazilika megtekintését, ami nem csak kulturális élményt kínál, hanem csodás panorámát is a Dunára.
  • Majd a természet szépségei várják a túrázókat: Pilisszentlélek és Dobogokő útjain, ahol egy frissítő kávé mellett a kilátóból gyönyörködhetsz a tájban. És ahogy minden jó dolognak, a túrának is vége szakad: visszaérkezünk Szentendrére.
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élményt! Hozd magaddal párodat vagy barátaidat is! Ők is élvezhetik az autózás izgalmait, vagy egyszerűen csak a táj szépségében gyönyörködhetnek.
 

Foglald le még ma! Ne maradj le erről a felejthetetlen élményről! Vezesd álmaid autóját, és tapasztald meg a luxusautózás élményét!

Legyél te is részese a SUPERCAR-Drive túrának!

Supercars-Drive túra kérdőív:

Megjegyzés a programokkal kapcsolatban: A túra leírásban felsorolt programok (Visegrádi Bobpálya, ebéd a Don Vito étteremben, Visegrádi Bazilika megtekintése, pihenő Dobogókőn) önköltséggel működnek.

Kérjük, töltsd ki a kérdőívet és kattints a küldés gombra. Az általad kiválasztott túrához kapcsolódóan hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot. Köszönjük érdeklődésed a Supercars-Drive Túra iránt!

Scroll to Top